Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ с оборотите на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ с оборотите на боксер

Здравеите колеги имам проблем с моята алфа 145 1.6 боксер.Не знам да ли сте разговаряли по тази тема но моля помогнете.Проблема е следния като запаля колата мени обототи на място и като трагна да навия волана и загасва от какво може да е.Бях при 3 маистора и тримата разли4ни не6та ми казаха.Помогнете ако можете.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Коригирано заглавие

Много странно наистина,да завиеш и да ти угасва-хммммммммммммм.Нямам идея поне аз.Нека някой запознат да каже.Успех с оправянето на проблем.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Колега аз имах подобен проблем ,но на мене не ми гаснеше а и падаха оборотите и само се опитваше да изгасне,след почистване на МПХ-са и дроселовата клапа всичко се нормализира и сега колата пее.Ако искаш започни от там ,защото хидравликата товари двигателя и МПХ-са не може да компенсира оборотите ако е зацапан
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

колега аз много не ги разбирам не6тата но какво озна4ава МПX и каде се намира на колата

Comment

Моторче за празен ход - ползвай търсачката - има писано по темата.
          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

а някои знаели каде мойе да ми почистят моторчето за празниа ход в Пловдив. Ще сам ви много благодарен ако ми каjете че и на мен много ми гасне колата.Бяха ми казали че от това моторче постоянно ми се мянят оборотите.Мерси предварително.
            Алфа Ромео 145 TS, 1.4,16V 103k.c.

Comment

Въпреки ,че съм от Пазарджик мога до ти кажа добър сервиз в Пловдив ,но доста се чака

Comment

Първоначално публикувано от antonio
                колега аз много не ги разбирам не6тата но какво озна4ава МПX и каде се намира на колата
                Колега ако не разбираш няма да пипаш ,че ще стане по-голяма беля.Отиваш в добър сервиз и искаш да ти го почистят не вярвам да струва повече от 20лв

Comment

[б]Ами ако мойеш ми кайи каде е този сервиз в пловдив,като трябва ще чакам.[/б]
                  Алфа Ромео 145 TS, 1.4,16V 103k.c.

Comment

Working...
                  X